Woensdag 14 september 2022
Vanaof dizze week mag ik alle veer week een stukkie in de Norger Courant schrieven. Ik neum het "Bij Henderkien an de koffietaofel". Ik vind het een oetdaoging, maor wel een mooie!

Maondag 25 oktober 2021
Zundag 17 oktober was der veur 't eerst in anderhalf jaor tied weer een Taal an taofel in Dwingel en ik much daor wat van mien gedichten veurdraogen. De zaol was niet heulemaol vuld, maor der waren toch zu'n dikke virtig gasten. Ik vun 't weer hartstikke mooi um te doon!

Maondag 13 september 2021
Nou de strenge Corona-regels sinds een tiedtie stuk veur stuk weer  terugdraaid bint, kunt der ok weer wat bijeenkomsten plaortsvinden. Zo much ik op 1 september veurdraogen veur de vrouwenvereniging van Een. Het was een klein, maor gezellig cluppie. Mooi dat 't weer kun!
Ok was der dit jaor weer een Kunstwark in 't park in 't Ogeveine. Saomen met Yvonne Bijl-Hooijer much ik daor een heule dag Drèents praoten, oonze bookies verkopen en netuurlijk het Drèents promoten (echt een Drèents woord :-) ). 

Vrijdag 15 jannewaori 2021
Deurdat het Covid-19 virus nog aal rondspookt, bint alle veurdrachten eerst aofzèegd met de hoop, dat dat laoter in het jaor nog deurgang kan vinden. Dat is veureerst aofwaachten.